onsdag, januari 17, 2007

Broderikris?

För att känna att jag har uträttat något idag började jag med att fortsätta slutföra korsstygnsbroderiet jag började med när jag flyttade till Borås. (Trots den något invecklade meningen är det exakt så det är.) Det känns som att det är på tiden att det blir färdigt. När jag broderade som bäst började jag tänka på att jag alltid fuskar med det första efterstygnet, vilket ledde till att jag började fundera på vad det säger om mig som människa. Har jag drabbats av någon sorts kris? Hur normalt är det att börja fundera på sådana saker?

3 kommentarer:

Anonym sa...

ha! jag har inte ens avslutat det broderi vi köpte först i borås, alltså drygt tre år sedan!! ...har kommit på att broderi inte är min grej riktigt. det går alldeles för långsamt. =) undrar om jag nånsin kommer avsluta det?

Mary sa...

therese: det är ju just det broderiet jag köpte då som jag håller på att göra färdigt nu. äntligen. jag har faktiskt inte så mycket kvar och tror att jag kommer slutföra det på riktigt den här gången.

Anonym sa...

haha jag är ju tröööög.. trodde du hade skrivit ihop tre ord och fattade inte vad du skrev.. läste "broder i kris".. vad har det med korsstygn att göra tänkte jag.. min hjärna är urholkad..